Krikels Winter Wonder Park

Ten voordele van AMBULANCE WENS BELGIË vzw

Een Kerstdrink op onze nieuwe verkaveling Krikels Park in Hasselt met alle kopers, bewoners, aannemers, leveranciers, ... . Wij bieden hun allerlei lekkers om te eten en drinken en iedereen kan dan een vrije gift doen ten voordele van de warmste week. Er zal een collectebus aanwezig zijn waarin de gift kan gedaan worden en waarmee ook rond zal gegaan worden om hopelijk een mooi bedrag in te zamelen.

Waarom dit goed doel?

We hebben dit jaar een collega moeten afgeven. En hij heeft ook nog een laatste keer met heel zijn familie een uitstapje kunnen doen door Ambulance Wens.

AMBULANCE WENS BELGIË vzw

Ambulance Wens België VZW vervult de laatste wens van mensen die lijden aan een ongeneeslijke ziekte en niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt belangrijk, maar niet meer mogelijk zijn. Omdat hij of zij niet meer mobiel is en niet op een gewone manier kan worden vervoerd. Bij de wensen van Ambulance Wens België wordt vervoer verzorgd met speciaal voor dit doel ontworpen ambulances en een extra comfortabele brancard. Ook gaat bij elke wens kundig medisch geschoold personeel mee.

Bekijk dit goed doel

Video's