Krassen for life

Ten voordele van Hedera - centrum voor psychische revalidatie

Wij verkopen leuke kraskaarten met een verborgen wens. Daarnaast verkopen we ook nog chocoladelollies.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn studenten van Howest Brugge. Deze week realiseren wij een Small Business Project. Onze begeleiders daagden ons uit om op twee dagen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel. Wij werken daaraan tijdens onze vrije momenten.
Wij kozen voor Hedera omdat psychische revalidatie voor ons allen een belangrijk doel is. Er wordt recent heel hard gefocust op jongeren, maar ook voor volwassenen is dit iets essentieel.

Hedera - centrum voor psychische revalidatie

Hedera is een kleinschalig centrum voor psychische revalidatie te Ieper. We richten ons tot volwassenen met een psychische kwetsbaarheid die zich in staat voelen om een dagprogramma te volgen dat bestaat uit therapieën en individuele begeleiding.
Atelierwerking krijgt hierbij een belangrijke plaats. Het creëert situaties waarin mensen kunnen oefenen in attitudes zoals samenwerken, communiceren, doorzetten,… Bovendien pikken zij vaardigheden op waarmee zij thuis verder aan de slag kunnen. De financiële steun die we hopen via Music for Life te verwerven, willen we inzetten voor het verder uitbouwen van onze ateliers doe-het-zelf, maatschappelijke oriëntatie, het creatief atelier, huishoudkunde en het atelier sport en beweging.

Bekijk dit goed doel