KOP(jes) op!

Ten voordele van Bednet

Je kan spulletjes bestellen die ik voor jou personaliseer. Alleen het materiaal dat gebruik wordt wordt in rekening gebracht. De winst gaat naar Bednet.

Waarom dit goed doel?

Onderwijs is belangrijk. Kinderen die langdurig afwezig zijn missen niet alleen leerstof, maar ook hun vriendjes. Bednet zorgt er voor dat kinderen toch een deel van de lessen kunnen volgen en sociaalcontact met hun klasgenoten kunnen behouden.

Bednet

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs

www.bednet.be

Bekijk dit goed doel