Koopjes voor 't Kattenkwaad kitten house Izegem

Ten voordele van 't Kattenkwaad Vzw

Via couponing en acties verzamelen we producten die we zelf en ook anderen kunnen gebruiken in het dagelijkse leven, maar vaak hebben we er ook teveel van in onze voorraad. Samen met andere mensen met dezelfde hobby ruilen we ook vaak producten met elkaar. Zo kan men elkaar verder helpen zonder dat het geld kost. Ik heb de laatste maanden veel geruild om aan voldoende voorraad te geraken om dit te verkopen ten voordele van 't Kattenkwaad kitten house om die mensen echt een extra duwtje in de rug te geven, want zij hebben het echt wel nodig.

Waarom dit goed doel?

Dit kattenasiel is niet gesubsidieerd en kunnen alle extra's gebruiken, zowel de centjes als producten voor de katten/kittens.
Dag en nacht zijn ze in de weer om ieder beestje dat binnen komt te helpen zodat elk beestje een gouden mandje kan vinden en zo een zorgeloos bestaan kan hebben. Ze worden ook door hen volledig wettelijk in orde gezet als ze er klaar voor zijn.
Respect voor wat die mensen en de kattenmama's allemaal doen.

't Kattenkwaad Vzw

Wij zijn een niet gesubsidieerd erkend asiel die voornamelijk zwerfkatten/kittens opneemt die vaak in grotere asielen geen kans maken wegens te wild, te ziek, te veel werk aan zoals papflessers, gehandicapt....enz. Wij hanteren dan ook een NO KILL beleid en geven dan ook ieder opgenomen dier een tweede kans en zorgen voor een nieuw gouden mandje.
We socialiseren ze behandelen ze en brengen ze groot (papflessers) en zetten hen volledig in orde om ter adoptie aan te bieden. Daar wij geen subsidies ontvangen is iedere euro heel welkom om onze werking verder te kunnen zetten.

Bekijk dit goed doel