Kom op voor onze collega

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Allemaal verschillende personen uit de verschillende werkgroepen steken hun handen uit de mouwen om zo veel mogelijk geld samen te brengen voor het doel dat onze overleden collega wilde. Kom op tegen kanker. Hijzelf is door deze ziekte heen gegaan op 22/10/2019.

Waarom dit goed doel?

Op vraag van onze overleden collega willen we ons dit jaar extra inzetten voor dit goede doel. Dit was een pracht van een persoon, die veel te vroeg is heen gegaan.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel