Kom op tegen kanker

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Dit jaar hebben wij een goed vriendin/FEMMA vrijwilligster verloren aan deze ziekte.
En iedereen ken wel iemand die deze ziekte ook moet dragen.
Van daaruit groeide ons idee.
De mooiste stofjes hebben wij met onze FEMMA vrijwilligers omgetoverd tot prachtige hebbedingen: onderleggers, make up tasjes, grote zakken, voorschoten, sjaals, ….

Waarom dit goed doel?

Beste,
Wij hebben als FEMMA REL vrijwilligsters de mooiste stofjes omgetoverd tot prachtige hebbedingen zoals make-up tasjes, sjaals, voorschoten, grote tassen, …

Hebben begin dit jaar een goede vriendin/medevrijwilligster verloren aan deze ziekte. Bovenal kennen wij wel allemaal iemand die deze ziekte draagt. Daarom willen wij hieromtrent iedereen een hart onder de riem steken.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel