KOFFIEKLETS

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

We zetten een partytent op en we gaan het hele weekend (22/11 - 24/11) met een standje staan en cupcake, koekjes, broodpudding en koffie verkopen. We gaan het tentje mooi versieren met kerstlampjes en verhalen van kinderen van make a wish.

Waarom dit goed doel?

Het goede doel bevat alles wat een goed doel nodig heeft. Het is heel mooi om te zien dat mensen zich zo inzetten om zieke kinderen een fantastische dag te geven, en om ze helemaal te laten stralen.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel