Koekjes verkoop

Ten voordele van Kleine held vzw

Heerlijke zelf gebakken zandkoekjes. Heel lekker bij een tas warme koffie in deze koude dagen ! Deze koekjes zullen niet alleen topper bij u koffie zijn maar ze zullen ook u hart verwarmen omdat de centjes die je er voor betaald hebt gaan voor de kleine vechtertjes die ook verdienen te schieteren !!!

Waarom dit goed doel?

Omdat ik hou van kindjes en ik vind deze actie heel belangerijk voor de kleine mensjes die worden zo vroeg op deze zotte wereld geboren. Alsook de steun aan de ouders-beetje kleur vrolijkt op de nare dagen....

Kleine held vzw

Als eerbetoon aan mijn eigen kleine held Noor* heb ik deze VZW opgericht.

Wij schenken gratis startpakketjes aan ouders van prematuurtjes en zieke pasgeborenen. In elk pakketje zit er een body, mutsje, couveusedekentje, wikkeldekentje, geurdoekje en mini vlaggenlijn. Alles wordt handgemaakt door een team van een 100- tal vrijwillige naaisters.

Met onze pakketjes willen we ouders en lichtpuntje schenken in een emotioneel zware en heftige periode en voor een thuisgevoel zorgen in die kille ziekenhuisomgeving.

Noor is prematuur geboren. Omwille van een ernstige aandoening heeft ze bijna 7 maanden op de NICU gelegen. Jammer genoeg werd het een oneerlijke strijd.

We hebben toen zelf aan den lijve ondervonden hoe moeilijk het is om vrolijke en praktische kleertjes en spulletjes te vinden voor de allerkleinsten. Terwijl dat net heel belangrijk is. Zo wordt dat klein, kwetsbaar met al die buisjes en kabeltjes plots een 'echt' babytje.

Bekijk dit goed doel