Koekjes for life!

Ten voordele van Boven De Wolken

Onze collega en haar man hebben hun lieve dochter Alice verloren. Boven de wolken heeft ervoor gezorgd dat de dierbare momenten samen met hun kleine wonder werden vastgelegd. Daarom willen ook wij ons steentje bijdragen voor deze mooie organisatie zodat zij nog veel gezinnen kunnen bijstaan in deze moeilijke periode. Wij organiseren een koekenverkoop en hopen zoveel mogelijk koekjes te verkopen!

Er is keuze uit volgende koeken: vanille of chocoladewafels (€ 5), carré confituurtjes (€ 6), frangipanekoekjes (€ 6) of een assortiment mix (€ 7).

De levering van deze koeken zal gebeuren in de week van 16 december. Gelieve een week op voorhand te bestellen!

Waarom dit goed doel?

Onze collega en haar man hebben dit jaar hun kindje verloren. Zij werden hierbij enorm gesteund door ‘Boven de wolken’ en zij hebben ervoor gezorgd dat er heel veel mooie kostbare herinneringen werden vastgelegd.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel