Koekenbak GO! Basisschool Arnoldus - Oudenburg

Ten voordele van vzw Steunkring Huis aan Zee

Door de oudste leerlingen worden er wafels en pannenkoeken gebakken en verkocht tijdens de sfeervolle kerstmarkt op onze school.

Waarom dit goed doel?

In Huis Aan Zee zetten ze zich formidabel in voor de kinderen die er verblijven. Alle steun kunnen ze gebruiken om deze kwetsbare kinderen mee te nemen op uitstap, te zorgen voor nieuw speelgoed, vernieuwde accommodatie enz..

vzw Steunkring Huis aan Zee

Huis aan Zee is een permanent geopend internaat voor 100 kinderen die om uiteenlopende redenen thuis niet kunnen opgevangen worden.
De kinderen worden na overleg met het kernteam in één van de 6 leefgroepen geplaatst waar het kind zich het best zal thuis voelen Hierbij wordt rekening gehouden met de leeftijd, de mentale, emotionele en fysiek ontwikkeling van het kind.
Er wordt gestreefd om in elke leefgroep een rustige sfeer in een veilige omgeving te creëren zodat elk kind zich kan ontwikkelen op eigen niveau en met eigen mogelijkheden. Vrije tijd, sport en spel, gezonde voeding, sociale relaties, hygiëne, zelfstandigheid en begeleiding van huistaken komen uitvoerig aan bod.

Bekijk dit goed doel