Koekenbak 'de Regenboog'

Ten voordele van WIJZERSTERK vzw

Koekjes bakken is zoveel meer dan je denkt. Dit zijn echte lesmomenten voor onze leerlingen. We leren het woord 'koek'. We leren ook om een fotorecept te lezen en ingrediënten af te wegen. Daarnaast moeten we het aantal koekjes voor een zakje tellen en het zakje mooi sluiten. Bij het verkopen zetten we echt in op communicatie. Tenslotte moeten we van de heerlijke koekjes kunnen afblijven en zelf niet alles opsmullen.

Waarom dit goed doel?

Wij geven les aan leerlingen die in dit project zouden kunnen terecht komen. Daarom steunen wij graag projecten die denken aan de toekomst van onze leerlingen.

WIJZERSTERK vzw

Dagbestedingsproject voor personen met een beperking te Onze Lieve Vrouw Waver. WIJ, samen met onze woon-, werk en leefomgeving bouwen aan een WIJZERE en STERKERE toekomst. Na jarenlange expertise vanuit de G-sportwerking in Onze-Lieve-Vrouw Waver, ervaren we dat dit het best te realiseren is in een aangepaste en inclusieve samenleving.
Een vertrouwde en veilige omgeving wordt ons aangeboden door KSK Wavria. Wijzersterk tracht een toekomst uit te bouwen, te midden van een dorpsgemeenschap en waar we ook een bijdrage kunnen leveren. Wijzersterk biedt zinvolle, aangepaste, kwaliteitsvolle en financieel haalbare dagbesteding aan, aan personen met een beperking.

www.facebook.com/vzwwijzersterk

Bekijk dit goed doel