Koekebakkewafels

Ten voordele van Pulderbos-Revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren

We proberen, met de hulp van de meisjes van Chiro OLV Tongeren, zoveel mogelijk wafels te verkopen in en rond Tongeren voor revalidatiecentrum Pulderbos.

Waarom dit goed doel?

Sinds augustus is onze dochter in opname in Reva Pulderbos. Elke dag staat er een bekwaam, enthousiast en opgewekt team voor haar klaar. We willen graag ook eens iets voor hen terug doen.

Pulderbos-Revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren

In Revalidatiecentrum Pulderbos revalideren kinderen en jongeren tot 21 jaar met een neurologische of pulmonaire problematiek. De revalidatie kan op residentiële basis of op basis van dagrevalidatie. Uitsluitend voor de revaliderende kinderen en jongeren is er een basischool en een secundaire school die zo snel mogelijk starten met het geven van onderwijs.
Limmerik is een respijthuis dat de mogelijkheid biedt aan ouders die dagelijks de zorg van hun fysisch zorgbehoevend kind op zich nemen, even op adem te komen. De zorg voor het kind wordt in Limmerik door een professioneel team op zich genomen zodat ouders op verlof kunnen gaan, wat meer aandacht kunnen besteden aan de andere leden van het gezin, of gewoon even uitrusten.

Bekijk dit goed doel