Knuffelen tot 't kietelt

Ten voordele van 't Kietelt vzw

Armoede is voor buitenstaanders vaak onzichtbaar. Maar voor kinderen uit kansarme gezinnen is armoede vaak een dwingende constante. In Vlaanderen zijn er ±140.000 kinderen die sociaal worden buitengesloten omdat ze opgroeien in armoede. Dat betekent: geen schooluitstappen, geen sport en …. geen leuke verjaardag. En voor deze kinderen is er vzw Kietelt.

Ik merk maar al te vaak dat heel veel mensen van mijn leeftijd nog oude knuffels hebben die in perfecte staat zijn. Dus zou ik graag deze verkopen aan een goedkope prijs aan kinderen om zo geld te verzamelen voor de kinderen in armoede.

Waarom dit goed doel?

Een verjaardag is iets waar alle kinderen naar uit kijken. Elk kind zou dit dus ook moeten kunnen vieren en de maatschappij vergeet vaak dat niet alle kinderen dit kunnen.

't Kietelt vzw

Jarig zijn is een feestje! Je krijgt cadeautjes, trakteert je klas en vriendjes komen taart eten en spelletjes doen. Tenminste, dat is de bedoeling. Helaas zijn er in Vlaanderen ±140.000 kinderen die sociaal worden buitengesloten omdat ze opgroeien in armoede. Dat betekent: geen schooluitstappen, geen sport en …. geen leuke verjaardag. En voor deze kinderen is er vzw 't Kietelt. Want ieder kind verdient een verjaardag. Vzw 't Kietelt geeft geen geld maar een mega coole verjaardagsdoos met alles erin voor een toffe verjaardag www.kietelt.be

Bekijk dit goed doel