Kleuterschool VBS Spes Nostra warme school!

Ten voordele van RONALD MCDONALD KINDERFONDS

Een mama die nauw betrokken is bij het project komt alles voorstellen aan de kleuters.
De kleuters knutselen een spaarpot bij de start van het project en posters om de ouders warm te maken voor de verkoop als aanloop van de warmste week. Tijdens deze aanloop knutselen de kinderen theelichtjes en is iedere klas actief bezig met hun verkoopstandje tijdens 'de warmste week'. Samen met de ouders willen we een 'warm lichtje' zijn voor onze spaaractie.

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen met kleuterschool VBS Spes Nostra dit goede doel doordat ouders in onze school betrokken zijn bij dit project. We willen onze kleuters hierin betrekken door verschillende acties op poten te zetten en zowel ouders als kinderen warm te maken hiervoor.

RONALD MCDONALD KINDERFONDS

Met uw hulp zal het eerste Belgische Ronald McDonald Huis op het terrein van het Universitair Ziekenhuis Brussel, campus Jette het licht zien OPENING ZOMER 2019 !)
Een Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van gehospitaliseerde kinderen. Ouders,
broertjes en zusjes kunnen verblijven in het Ronald McDonald Huis dat op een boogscheut van het ziekenhuis ligt, zodat ze elke dag naar het zieke kind kunnen gaan om het gerust te stellen en te overladen met liefde in moeilijke tijden. Dat is enorm belangrijk om het genezingsproces goed te laten verlopen. Want een ziek kind kán niet zonder zijn ouders. En als je kind ziek is, wil je als ouder zo dicht mogelijk in de buurt zijn.
Meer weten? www.kinderfonds.be

Bekijk dit goed doel

Video's