Kleppe wandeling

Ten voordele van De Overmolen - De Kleppe

Vanaf maart tot december elke maandagavond een wandeling van 5 tot 7 km met mensen uit de regio . Vrijdag 20/12/2019 wandelen we vanuit Brakel naar de warmathon in Gent . Deze grote wandeling van 35 km wordt gesponsord door vele volgers . Alles gaat integraal naar vakantiecentrum de Kleppe in Everbeek

Waarom dit goed doel?

We zijn een voetbalclub uit Brakel en stappen elke maandagavond ten voordele voor de kleppe. Vrijdag 20/12/2019 stappen we van Brakel naar Gent en worden gesponsord door verschillende mensen. Elke maandagavond betaalt elke wandelaar 2 euro om mee te gaan .

De Overmolen - De Kleppe

In De Kleppe te Everbeek is iedereen welkom en in het bijzonder de mensen die niet overal welkom zijn. De Kleppe maakte de stap naar zorgvakanties. Vakantie als schakel naar welzijn! Een schakel die bij heel wat mensen ontbreekt, omdat ze thuis vast zitten in hun beperkingen. De werking wordt gedragen door vele vrijwilligers en mensen in een sociale tewerkstelling. De Kleppe heeft ook een zorgboerderij, een belevingstuin, een autisme-werking, belevingsdagen, ... De Kleppe blijft innoveren en verbindt verschillende domeinen. We hebben geen financiƫle ondersteuning van de overheid voor de dagelijkse werking en personeel. We kunnen uw steun dus heel goed gebruiken.
www.dekleppe.be

Bekijk dit goed doel

Video's