Kleinste maar fijnste kerstmarktje

Ten voordele van Samenlevingsopbouw Antwerpen stad vzw

De sfeer opsnuiven op een gezellige kerstmarkt én tegelijk je ‘Secret Santa’-boodschappenlijstje afwerken? Dat kan als je op 7 december naar het Bloemenatelier in Hove afzakt! We schotelen je niet alleen een assortiment aan heerlijke hapjes en hartverwarmende dranken voor, maar laten je ook kennismaken met enkele lokale ontwerpers. Wedden dat er dit jaar extra originele kerstcadeautjes onder jouw boom zullen liggen? Bovendien steunen we naar goede gewoonte een goed doel. Benieuwd wat er allemaal te beleven valt op onze kerstmarkt? Kom dan langs op 7 december vanaf 14 uur

Waarom dit goed doel?

Om de mensen van Buurtwerk Dinamo in Deurne-Noord zo de kans, de middelen of de ruimte te geven op vakantie te gaan en 3 dagen te ontspannen.
Heel verschillende mensen gaan samen weg. Mensen die om verschillende redenen er niet toe komen op vakantie te gaan.

Samenlevingsopbouw Antwerpen stad vzw

Sociale uitsluiting en maatschappelijke achterstelling maken dat nog veel mensen niet rondkomen, geen goede woning hebben of niet lang naar school gaan. Voorgestelde oplossingen zijn te vaak geen antwoord op hun noden. Samenlevingsopbouw Antwerpen stad vzw gaat met mensen in een kwetsbare positie, jou, partners en het beleid aan de slag om dit te veranderen.

Binnen de regio 'stad Antwerpen' zetten we in vier buurten een waaier aan activiteiten op, zoals hulp bij administratie, taaloefenkansen, samen koken en eten, computerlessen en gemeenschapstuinen. Enkele professionele krachten, lokale partners en honderden vrijwilligers werken aan betere lokale dienstverlening, meer onderling begrip en solidariteit in de buurt.

Bekijk dit goed doel