Kleine held sleutelhangers for life

Ten voordele van Kleine held vzw

We verkopen kleine held sleutelhangers met gelukspoppetje via de facebookpagina, via verkooppunten (vb baby- en kinderwinkels) en via de ziekenhuizen.

Draag je ons initiatief een warm hart toe? Heb je interesse om één van onze verkooppunten te worden? Laat het ons dan zeker weten via info@kleineheld.be

Steun de kindjes met een moeilijke start omdat elk kind het verdient om te schitteren

Waarom dit goed doel?

Als mama van Noor en oprichtster van de VZW zit deze VZW voor altijd in mijn hart. Voor ons is het echt onze wilde dochter met wilde kuren :)

Kleine held vzw

Als eerbetoon aan mijn eigen kleine held Noor* heb ik deze VZW opgericht.

Wij schenken gratis startpakketjes aan ouders van prematuurtjes en zieke pasgeborenen. In elk pakketje zit er een body, mutsje, couveusedekentje, wikkeldekentje, geurdoekje en mini vlaggenlijn. Alles wordt handgemaakt door een team van een 100- tal vrijwillige naaisters.

Met onze pakketjes willen we ouders en lichtpuntje schenken in een emotioneel zware en heftige periode en voor een thuisgevoel zorgen in die kille ziekenhuisomgeving.

Noor is prematuur geboren. Omwille van een ernstige aandoening heeft ze bijna 7 maanden op de NICU gelegen. Jammer genoeg werd het een oneerlijke strijd.

We hebben toen zelf aan den lijve ondervonden hoe moeilijk het is om vrolijke en praktische kleertjes en spulletjes te vinden voor de allerkleinsten. Terwijl dat net heel belangrijk is. Zo wordt dat klein, kwetsbaar met al die buisjes en kabeltjes plots een 'echt' babytje.

Bekijk dit goed doel