Klaprozen in keramiek

Ten voordele van ME TO YOU

Samen met mijn cursisten hebben we ondertussen al in 10 namiddagen 300 klaprozen in keramiek gemaakt (€18/stuk) en verkopen deze t.v.v. de stichting Me To You.

Waarom dit goed doel?

Els Maes was mijn nicht die overleed aan leukemie . Met deze actie wil ik graag de werking van haar stichting ondersteunen. Dit doen we met klaprozen, het symbool van hoop. Samen met mijn cursisten vervaardigen we klaprozen in keramiek en verkopen deze t.v.v. de stichting Me To You. We gaan voor 100 stuks, maar hopen op meer...

ME TO YOU

De Stichting ME TO YOU werd opgericht in “Loving Memory” van Els Maes die in 2013 de strijd verloor tegen de laffe ziekte die leukemie is.
Zij verloor haar strijd, maar blijft vechten samen met jou en ME TO YOU!
SAMEN STERK! VOOR DE PATIENT
Leukemiepatiënten het gevoel geven dat zij erbij horen. Via diverse ondersteunende projecten en aanvullende behandelingen draagt ME TO YOU bij aan een optimale levenskwaliteit van de leukemiepatiënten.
SAMEN STERK! IN ONDERZOEK
Onderzoeksprogramma’s worden steeds duurder. Zonder privésteun komen heel wat onderzoeksprojecten niet aan bod. Jaarlijks worden de ME TO YOU Grants uitgereikt aan jonge wetenschappers in hun strijd tegen leukemie. SAMEN STERK(er)!
www.stichtingmetoyou.be

Bekijk dit goed doel

Video's