Klankschalen-ligconcert (Clemenspoort Gent)

Ten voordele van IAAR (Internationale Associatie André Rochais)

Onze actie gaat uit naar het PRH-vormingswerk voor langgestrafte gevangenen in België. Door aan zichzelf te werken, wordt herval voorkomen en wordt de wereld alleen maar beter voor iedereen. (PRH= persoonlijkheid en relaties)

GEDETINEERDEN OVER HUN PRH-VORMING:
“PRH kan jouw persoonlijke brillendoos te worden, waarmee je de waarde van jezelf kan zien, en je eigen woordenboek waardoor je kan benoemen wat er in je gebeurt. “
“Ik leerde mezelf beter kennen, hoe ik in elkaar zit, de goede dingen, maar ook de minder goede dingen. Ik kreeg de nodige pedagogische hulpmiddelen om met mezelf aan de slag te gaan”.
“ Ik heb geleerd dat enkel ik verantwoordelijk ben voor mijn daden, maar dat het nooit te laat is om te veranderen en aan jezelf te werken”.

Patrick Scheire is onze gids naar een warmere wereld vol klanken.
Inschrijven via een mailtje aan machteld.govaerts@prh.be en overschrijving van €20 op rekeningnummer BE14 0689 0528 7283 op naam van Machteld Govaerts.

Waarom dit goed doel?

Omdat persoonlijke vorming belangrijk is, ook voor mensen die minder kansen krijgen dan anderen. Ik geef al jaren vorming aan langgestrafte gedetineerden en ben daar heel gemotiveerd voor. Het geeft hen handvaten om na hun straf beter te kunnen functioneren in de maatschappij en te begrijpen wat er binnenin hen gebeurt, zodat ze op tijd begeleiding kunnen vragen.

IAAR (Internationale Associatie André Rochais)

De IAAR (Internationale Associatie André Rochais) is een vzw die mensen kansen geeft om stevige en evenwichtige personen te worden en hun relatiecapaciteiten verder te ontwikkelen. Ze doet dit met vormingscursussen en coaching, gegeven door medewerkers van PRH-Persoonlijkheid en Relaties. De IAAR biedt steun aan landen in het zuiden met een grote armoedeproblematiek en aan structureel arme doelgroepen in westerse landen. In veel landen hebben begeleiders een tekort aan financiële middelen. Daarom zamelt de IAAR geld in om hun werk te ondersteunen. De vzw is genoemd naar André Rochais (1921-1990), de grondlegger van PRH.

Bekijk dit goed doel