Kiitos Fiery Flame Dog team draagt een warm Hart

Ten voordele van Een hart voor ALS vzw

Kiitos Fiery Flame ( Dankjewel Vurige Vlam) steunt ook dit jaar opnieuw de Warmste Week.
Kiitos Fiery Flame steunt 'Een hart voor ALS vzw'.

Op 21/12/2019 organiseert Kiitos Fiery Flame een Walk In waarbij je langs kan komen voor het wassen & drogen van jouw hond zonder afspraak.
Om 10:00 uur verzorgt Kiitos Fiery Flame een begeleide wandeling doorheen de Leedse Kouters (met of zonder hond).
Tussen 11:00 & 16:00 uur voorzien wij jullie graag van een Thaise curry gemaakt door onze persoonlijke sterrenchef Michaël Bodhi. Dit allemaal ten voordelen van 'Een hart voor ALS vzw'.

Wie tussen 1 & 20/12 'op afspraak' langskomt bij Kiitos Fiery Flame (trimsalon & opvang) schenken wij een deel van de opbrengst ten voordelen aan De Warmste Week - 'Een hart voor ALS vzw'.

Onverwacht kwamen wij zelf oog in oog te staan met deze ziekte, waarbij wij dit jaar graag een centje en een warm hart willen bijdragen aan dit fonds.

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen voor dit doel daar mijn schoonzoon drager is van ALS, alsook zijn vader ALS patiënt.
Wij kregen dus ook onverwacht te maken met ALS.

Mijn schoonzoon leerde pas zijn biologische vader kennen op 28 jarige leeftijd. Een jaar later brak ALS uit bij zijn vader, die heel snel vorderde.

Na verder onderzoek bleek zowel mijn schoonzoon, alsook zijn twee halfzussen drager te zijn van het virus.

Een hart voor ALS vzw

Een hart voor ALS vzw is een onafhankelijke, niet gesubsidieerde, vzw met een duidelijke focus: fondsenwerving voor het wetenschappelijk onderzoek naar ALS.

Een hart voor ALS vzw is stichter van het Hart voor ALS fonds aan de KU Leuven en maakt deel uit van het Leuvens Universiteitsfonds

Bekijk dit goed doel