Keukenschorten Q-food

Ten voordele van Kinderkankerfonds

Q-food verkoopt kwalitatieve keukenschorten aan zijn medewerkers voor een democratische prijs van 12 euro. Voor elke schort past Q-food 10 euro bij t.v.v. Kinderkankerfonds. Zo hopen wij een aanzienlijk bedrag bijeen te sparen.

Waarom dit goed doel?

Q-food wil graag bijdragen aan de maatschappij. Elk jaar komt het Kinderkankerfonds in beeld via tal van kanalen. En steeds is dit aangrijpend en mooi om zien hoe vrijwilligers zich dagelijks inzetten om die kinderen een aangenamer leven te geven. Als Q-food via een financiƫle bijdrage die kinderen extra comfort en ontspanning kan bezorgen dan doet ons dit plezier. En als deze bijdrage ook kan helpen om het onderzoek naar die lelijke ziekte te stimuleren, dan zijn alle Q-food medewerkers hier ook zonder twijfel voorstander van. Q staat voor Quality. En dat impliceert ook Quality of Life.

Kinderkankerfonds

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker en de verbetering van de sociale situatie van betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.

Bekijk dit goed doel