Ketnet koekenbak

Ten voordele van UZA Foundation

De kinderen van het eerste en tweede leerjaar van basisschool Leertuin uit Herentals verkopen op vrijdag 20 december zelfgebakken koekjes aan de schoolpoort. Vanaf 8 uur kunnen alle mensen die het Siebe Van Reuselfonds willen steunen, de kraakverse koekjes komen kopen aan 2 euro per zakje.

Waarom dit goed doel?

In onze school zit het zusje van Siebe Van Reusel. Dit jongetje is op heel jonge leeftijd gestorven aan een zeldzame ziekte. Met de koekenbak willen de kinderen van het eerste en tweede leerjaar van basisschool Leertuin geld inzamelen ten voordele van het Siebe Van Reusel-fonds (onderdeel van de UZA-foundation). Hiermee kan dan wetenschappelijk onderzoek gedaan worden, zodat in de toekomst deze afschuwelijke ziekte niemand meer kan treffen.

UZA Foundation

UZA foundation steunt het wetenschappelijk medisch onderzoek aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. We zetten ons dagelijks in voor kwaliteitsvolle en innovatieve zorg voor iedere patiënt. Onze onderzoekers plaatsen de patiënt steeds centraal en zoeken continu naar verbeterde en innovatieve behandelingen. Bovendien heeft het UZA een breed internationaal netwerk. Nieuwe behandelingen, voornamelijk op gebied van kankerbestrijding, zeldzame ziekten en kindergeneeskunde worden mede dankzij jouw steun structureel aangepakt en versneld voor patiënten beschikbaar. Wil je graag een actie starten ten voordele van UZA foundation? Dat kan. Registreer jouw actie of stuur een mailtje naar uzafoundation@uza.be. We helpen je graag verder.

Bekijk dit goed doel