Kerstzingen!

Ten voordele van Bizon vzw

Met een hoop vrienden halen we het kerstrepertoire boven om op de mooie zaterdagochtend van 21 december de straten van Leuven mee te verwarmen en in te kleuren met kerstgezang. Muziek die verenigt voor jongeren en door jongeren: Bizon vzw verdient vanwege haar engagement onze stem.

Waarom dit goed doel?

Elk kind heeft recht op een onvergetelijk zomerkamp, jammergenoeg is dit geen evidentie. Wij vinden daarom als groep, als mensen op zich en als jongeren dat we deze organisatie een hart onder de riem moeten steken. Aangezien we weten hoe fantastisch het is, de warmte van de kinderlach, van onze eigen ervaringen bij de scouts, ksa, Sporta, vzw La Boverie, Muzikamp, Amaj en daarbovenop ook van bij Bizon zelf (we hebben twee gepassioneerde monitoren onder ons), is dit goede doel voor ons een vanzelfsprekendheid.

Bizon vzw

BIZON organiseert vakantiekampen voor kinderen en jongeren van 7 tot 21 jaar. We kiezen er voor om dit te doen voor een groep kinderen en jongeren die anders weinig tot geen mogelijkheden hebben om zich te ontspannen. Het recht van elk kind op een leuke vrijetijdsbesteding willen wij in de praktijk ook waarmaken. Daarom organiseert BIZON activiteiten voor kinderen en jongeren in een maatschappelijk kwetsbare situatie, zodat ook zij een onvergetelijke activiteit of vakantie kunnen beleven.

Bekijk dit goed doel