Kerstzeepjes voor het Nicolasfonds

Ten voordele van Nicolasfonds VZW

Hallo, wij zijn Jakob en Korneel, de twee grote broers van Reinout. Onze kleine broer is heel erg ziek geweest en heeft bijna zes maanden in het UZ Leuven gelegen. Wij moesten heel lang in de auto zitten om onze broer te bezoeken en heel vaak onze mama en papa missen. De verpleging en de dokters hebben ons, onze broer en onze mama en papa heel goed geholpen zonder hen was het ons niet gelukt. Wij willen graag iets terug doen daarom doen we een actie ten voordele van het Nicolasfonds.
Wij hebben heel vaak onze handjes moeten ontsmetten en wassen in het ziekenhuis en thuis. Daarom willen we nu kerstzeepjes verkopen voor het Nicolasfonds.

Hoe kan je onze actie steunen?

Bestel een zakje met vier kerstzeepjes voor 5 euro.
Dat kan via kaat.vercruysse@hotmail.com/ afhalen in Zwevegem

Waarom dit goed doel?

Korneel en Jakob zijn de twee grote broers ( 10 en 8 jaar) van Reinout ( 1 jaar).
Reinout kende een hele moeilijke start, de jongens hebben op een bepaald moment zelfs afscheid moeten komen nemen, hij lag zes maanden in het ziekenhuis van leveren. Wij kregen ook steun van het fonds en de broers wouden graag iets terug doen. Zonder de hulp van de verpleging op neo hadden we nooit gekund.

Nicolasfonds VZW

Het Nicolasfonds verleent bijstand aan pasgeboren baby's die na hun ontslag uit de neonatale intensieve afdeling extra zorgen nodig hebben, zoals zuurstoftherapie of sondevoeding.
Daarnaast ondersteunt het Nicolasfonds diverse gezinsgerichte initiatieven en investeert het in zorgmateriaal ter ondersteuning van de ontwikkeling van vroeggeboren en zieke pasgeboren baby's.

Bekijk dit goed doel

Video's