Kerststukjes for LIfe

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Tijdens de actie Bellegem4life staan we met een standje op de kerstmarkt met kerststukjes ten voordele van Make-A-Wish Vlaanderen.

Waarom dit goed doel?

Vrienden van mij zijn vrijwilliger bij Make-A-Wish Vlaanderen. Ik vind dit een heel mooie organisatie, zij bezorgen de kinderen een onvergetelijke dag tijdens een moeilijke periode in hun jonge leven. Daarom wil ik iets doen voor deze organisatie .
We staan met een standje op de kerstmarkt van Bellegem4Life en proberen daar kerststukjes te verkopen ten voordele van Make-A-Wish Vlaanderen.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel