KerSTstraatje

Ten voordele van Dierenbescherming Mechelen vzw

Vrijdag 13 december wordt het Kerkstraatje te Mechelen ondergedompeld in kerstsfeer. Voor één avond draagt ons steegje de naam 'KerSTstraatje'. Kerstverlichting, kerstmuziek, warme soep en chocolademelk, hotdogs, fris Mechels bier, jenever, cava,.... maar vooral de aanwezigheid van buren, vrienden, sympathisanten maken van deze avond het Warmste KerSTstraatje.

Na het succes van vorig jaar zijn we ervan overtuigd dat vrijdag de 13e een geluksdag wordt voor alle aanwezigen en de hulpzoekende dieren van Dierenbescherming Mechelen. Niet te missen, zorg dat je erbij bent!

Waarom dit goed doel?

Dierenbescherming Mechelen levert ongelooflijk mooi werk ten behoeve van heel wat verwaarloosde, verloren, zieke en achtergelaten dieren. Gezien de grote problematiek hier rond moet er noodzakelijkerwijs beroep gedaan worden op enorm veel vrijwilligers en zijn de budgetten altijd te klein om rond te komen voor deze dierenzorg. Als dier-minnende buren was de keuze van goed doel snel genomen.

Dierenbescherming Mechelen vzw

De dierenbescherming Mechelen vzw tracht een tijdelijke, veilige, gezonde, stressvrije, warme thuis te bieden aan thuisloze honden en katten.
Het voert een no-kill beleid, wat wil zeggen dat euthanasie enkel wordt toegepast bij terminaal zieke dieren, dieren die lijden maar waar er geen veterinaire behandeling voor mogelijk is en agressieve dieren die een gevaar zijn voor de omgeving.

Bij de Dierenbescherming Mechelen zien we alle dieren in onze zorg even graag alsof ze onze eigen dieren zijn.

Bekijk dit goed doel