Kerstnatuurloop in teken van 'Warmste week' tvv 't Hofke vzw uit Lier

De Kerstnatuurloop van zaterdag 17-12 staat dan weer volledig in het teken van het goede doel. Een groot deel van de opbrengst gaat naar vzw ’t HOFKE (Mivas), een vereniging uit Lier die minderbedeelden voorziet van goedkope maaltijden en voedselpaketten. Dit kadert in de actie van de ‘Warmste week’ en de strijd tegen kansarmoede. Het ganse gezin of iedereen van klein tot groot genieten van deze organisatie, want naast de 10 Miles biedt AV Lyra-Lierse ook nog een Kids- en G-Run over 730 m, 5 Km en 10 Km aan. De start en aankomst is voorzien op of in de buurt van de atletiekpiste van Lier aan CC De Mol, Aarschotsesteenweg 3. Wie deelneemt in kerstoutfit, krijgt aan de aankomst een gratis versnapering aangeboden.
De deelnemers zullen alweer kunnen genieten van de mooiste stukjes natuur van Lier en omstreken. Om 13.00 uur start de Kids- en G-run, om 13.30 uur de 10 Mijl, om 13.40 uur de 5 Km en tot slot om 13.50 uur de 10 Km.

Steun deze actie met een gift

Draag je deze actie een warm hart toe maar kan je er bijvoorbeeld niet zelf aan deelnemen? Dan kan je de actie toch steunen door een gift te doen.

Doe een gift