Kerstmarkt W-stables

Ten voordele van The Old Horses Lodge

We trommelen onze vrijwilligers en lesgevers op om op eigen verantwoordelijkheid met initiatieven en acties samen te komen in een grote kerstmarkt op vrijdag 20/12. Dit gaat dan oa om jeneverkraam, pannenkoeken bakken, tombola,... en vooral het creƫren van een gezellige avond die een mooi bedrag kan inzamelen om te schenken aan dit doel.

Waarom dit goed doel?

Vanuit onze eigen ervaring met paarden die niet altijd een even mooi einde kennen wanneer ze niet meer gebruikt kunnen worden of onderhouden, willen wij graag iets organiseren om dit doel te steunen. We vinden het correct behandelen van dieren (voornamelijk paarden, maar ook andere viervoeters) erg belangrijk. De inzet van de mensen van dit asiel is bewonderenswaardig.

The Old Horses Lodge

Wij zijn een asiel voor verwaarloosde paarden, pony's en ezels. Op vraag van parket, politie, Dierenwelzijn staan wij in voor inbeslagnames en halen we de paarden op. Wij verzorgen ze en na revalidatie wordt voor gezonde dieren een gastgezin gezocht waar ze een nieuwe kans krijgen. Ze blijven wel onder toezicht van onze vzw. Paarden die te oud zijn of met problemen blijven kampen blijven bij ons op The Old Horses Lodge.

Bekijk dit goed doel