Kerstmarkt PXL

Ten voordele van Tele-Onthaal

Zin in een lekkere pannenkoek of wafel? Tussen alle lessen door een chocomelk of meteen een jenever drinken? Dan is de kerstmarkt de ideale gelegenheid. Met de kerstmarkt van PXL dompelen we de hogeschool in een magische kerstsfeer. Wees erbij om dit unieke moment samen met ons te beleven!

Waarom dit goed doel?

Tele-Onthaal is een belangrijke organisatie. Jongeren met psychische problemen moeten terechtkunnen met hun problemen en het is fantastisch dat Tele-Onthaal zich hiervoor inzet. Met onze kerstmarkt willen we geld inzamelen om er zo voor te zorgen dat Tele-Onthaal de nodige middelen kan aankopen om zoveel mogelijk jongeren te helpen!

Tele-Onthaal

Zit je met iets? Grote of kleine zorgen?

Tele-Onthaal is een telefonische en chathulplijn waar je terecht kan als je op bepaalde momenten in het leven nood hebt aan een goed gesprek.

Of je nu worstelt met moeilijkheden binnen je relatie of familie, gezondheidsproblemen, eenzaamheid, verdriet, depressie,…
Tele-Onthaal biedt je dag en nacht een luisterend oor voor al je kleine en grote zorgen.

Bij Tele-Onthaal kan je je verhaal zowel kwijt via telefoon als via chat: gratis, anoniem en in het volste vertrouwen, het hele jaar rond, 7 dagen op 7.

Tele-Onthaal is 24u/24 bereikbaar op het gratis telefoonnummer 106.
Chatten kan elke avond en op woensdag-en zondagnamiddag via www.tele-onthaal.be

Tele-Onthaal beantwoordt jaarlijks 120.000 oproepen en is daarmee de grootste hulplijn in Vlaanderen.
Om nog meer oproepen te kunnen beantwoorden, heeft Tele-Onthaal extra middelen nodig om nieuwe vrijwilligers te werven, op te leiden en
hen kwaliteitsvol te ondersteunen.

Bekijk dit goed doel