Kerstmarkt KMS 2019

Ten voordele van TO WALK AGAIN

Gedurende deze kerstmarkt zal iedere promotie (ieder studiejaar) een eigen verkoopstand hebben, waar zij een zelfgekozen drank & hapje aanbieden, alsook een creatieve activiteit. Centraal staat de stand van de laatstejaars, die instaan voor de organisatie en coördinatie van de kerstmarkt.

Naast deze variëteit aan verkoopstanden wordt een live concert voorzien door de Music Band van de Koninklijke Militaire School, en sluiten we de avond af met een DJ uit onze eigen rangen.

Alle winst van deze avond gaat integraal naar To Walk Again, meer bepaald in het kader van ons Project SSMW.

Project SSMW is een sociaal project georganiseerd door de laatstejaars van de KMS, waarvoor zij een hele reeks activiteiten organiseren, het hele jaar lang, ten voordele van een goed doel. Dit jaar is dat dus To Walk Again.

Waarom dit goed doel?

To Walk Again is een organisatie met een doel waar wij als leerlingen van de Koninklijke Militaire School volledig achter staan. Ook bij ons staat het sportieve aspect centraal, en wij vinden het dan ook heel belangrijk dat we anderen kunnen helpen hun sportieve wensen te vervullen. Iedereen moet deze opportuniteit krijgen.

TO WALK AGAIN

To Walk Again betekent HOOP op een actieve toekomst met mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zij biedt kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking en hun entourage, laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aan via (eigen) aangepaste accommodatie en materialen. To Walk Again biedt daarnaast een uniek en innovatief revalidatieconcept aan. Op basis van hoogtechnologische apparatuur (zoals de staprobot) verlegt ze de fysieke, medische en mentale grenzen van mensen met een fysieke beperking. Yes we can!

Bekijk dit goed doel