Kerstmarkt Gercolex

Ten voordele van STICHTING TEGEN KANKER

Gercolex en een twintigtal bedrijven slaan de handen in elkaar en organiseren in en rond de Barco One Campus een kerstmarkt.

Vrijdagavond 20 december wordt het vanaf 16 uur een gezellig samenzijn voor vrienden en collega's met als uitsmijter enkele optredens.

Ook op zaterdag 21 december kunnen jong en oud vanaf 10 uur tot 16 uur deze kerstmarkt op een unieke locatie verkennen en er genieten van de sfeer, de randanimatie en het lekkers dat aangeboden wordt.

Waarom dit goed doel?

Kanker treft klanten, collega's, familie, vrienden.
Door ons steentje bij te dragen, hopen we dit nationaal project meer slagkracht te geven zodat zoveel mogelijk mensen er de vruchten kunnen van plukken.

STICHTING TEGEN KANKER

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen pati├źnten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.
Stichting tegen Kanker, van hoop naar overwinning!

Bekijk dit goed doel