Kerstmarkt For Life

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Een super gezellige kerstmarkt voor iedereen in de omgeving om gezellig iets te eten, drinken en een babbeltje te doen rond onze vuurkorven.

Waarom dit goed doel?

We vinden het heel mooi dat honderden vrijwilligers zich inzetten om een ziek kindje te helpen door zijn/haar wens in vervulling te laten komen. Omdat we dit zo mooi vinden willen we graag een kerstmarkt organiseren op onze school en het ingezamelde geld aan Make A Wish schenken.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel