Kerstmarkt en vrij podium

Ten voordele van Steunpunt Zwalmvallei vzw

Vanuit de Hogeschool Gent, Faculteit Natuur en Techniek, opleiding Agro- en Biotechnologie/campus Melle, willen we (de docenten van de campus) samen met de studenten een kerstmarkt organiseren op onze campus. Naast eet- en drinkkraampjes zullen ook andere activiteiten doorgaan (touwtrektornooi: docenten versus studenten, sjoelbakken). Opbrengsten van de kerstmarkt en activiteiten gaan integraal naar het goede doel. Na de kerstmarkt wordt de avond afgesloten met een vrij podium, waar zowel studenten en docenten een optreden kunnen geven. Opbrengsten van de drank en vrije bijdrages gaan integraal naar het goede doel.

Waarom dit goed doel?

De studenten van elke afstudeerrichting (landbouw, dierenzorg, voeding en groenmanagement) binnen de opleiding Agro- en Biotechnologie (Hogeschool Gent) konden zelf goede doelen voordragen. Nadien werd een poll georganiseerd en werd per afstudeerrichting één goed doel gekozen. Steunpunt Zwalmvallei is het doel gekozen door de studenten Groenmanagement.

Steunpunt Zwalmvallei vzw

Steunpunt Zwalmvallei wil Natuurpunt Zwalmvallei praktisch en financieel ondersteunen en wil daarmee meer natuur realiseren. Natuur is niet alleen belangrijk in functie van de biodiversiteit maar helpt ook bij de uitdagingen rond ons klimaat aan te pakken en de gevolgen ervan te milderen. Meer natuur laat ons meer genieten van een zalige omgeving.

Bekijk dit goed doel