Kerstmarkt CM Sint-Michielsbond

Ten voordele van Berrefonds VZW

De medewerkers van CM Sint-Michielsbond zetten zich samen in om een kerstmarktje op het werk te organiseren voor alle collega's. Alle kraampjes zamelen geld in voor onze twee goede doelen: het Berrefonds en Anvasport.

Waarom dit goed doel?

We willen met CM Sint-Michielsbond ons inzetten voor twee goede doelen:
Het Berrefonds: Voor deze organisatie werd gekozen omdat ze in de de school van één van onze collega's actief geweest zijn. Er zijn ook al verschillende collega’s die geconfronteerd werden met het verlies van een kind. Daarom willen we ons inzetten voor dit goed doel, en willen we hun werking steunen.

Het tweede doel dat we steunen is Anvasport, omdat een collega dankzij hen op wintersportvakantie is kunnen gaan met haar zoon die in een rolstoel zit. Daarom willen we met alle collega's iets terug doen.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel