Kerstmarkt

Ten voordele van Pamele vzw

We houden op 6 - 7 - 8 december kerstmarkt. Tijdens de kerstmarkt verkopen we home made artikelen. Alle zaken die we verkopen zijn artisanale producten. Voorbeelden hiervan zijn: advocaat, bodyscrub, kerststukjes, peperkoek, …
Als je liever eerst proeft van de producten kan je genieten van een verwenbodje met verse chocomelk of voor de personen die het liever iets sterker hebben is er glühwein en jenever te verkrijgen aan onze stand.
Ook is er voor de kleintjes een vis spel aanwezig.
De opbrengst van de kerstmarkt zouden we dit jaar graag spenderen aan een ‘tovertafel’. Een tovertafel brengt mensen met een speciale zorgbehoefte in beweging, door middel van interactieve lichtprojecties. De Tovertafel is ontwikkeld voor mensen die we cognitief willen uitdagen.
We hopen op een talrijke opkomst. Iedereen is van harte welkom!

Waarom dit goed doel?

Ik ben werknemer bij de organisatie en door dit doel willen we dat tikje meer voor onze mensen doen.

Pamele vzw

onze voorziening is een vergunde zorgaanbieder intensieve woonondersteuning en dag ondersteuning voor personen met een beperking. We richten ons op (jong)volwassenen met een Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH), personen met een degeneratieve aandoening (mensen die lijden aan de ziekte MS, ALS, de Ziekte van Huntington, ...) of mensen met een fysieke beperking.
We bieden een woonvorm aan en dag ondersteuning waar er een sterke verpleegtechnische omkadering is (24 uur op 24 uur).

Bekijk dit goed doel