Kerstmarkt

Ten voordele van Sint-Vincentius a Paulo

De kleutertjes van de Cederlaan brengen soep en plaatjes aan de man, het eerste leerjaar verkoopt zelfgemaakte kerstballen, het tweede bakte koekjes, het derde, vierde en vijfde maakte kerstkaartjes en placemats, het zesde knutselde voedselslingers en vetbollen voor vogeltjes. Doorheen onze school maken we een lichtpad en tonen we op prikborden informatie voor wie we dit allemaal maken en verkopen. Het wordt vast gezellig...

Waarom dit goed doel?

Het Noodwinkeltje van Zele, afdeling 632 van de voedselbedeling, zorgt er telkens weer voor dat heel wat mensen verder kunnen, als er geen geld meer is voor eten. Ook onze school werd gesteund door deze organisatie.

Sint-Vincentius a Paulo

Wij werken samen met het plaatselijke OCMW die ons maandelijks de lijst van behoeftigen doorstuurt, gezinnen komen ons rechtstreeks om voedselhulp vragen.De armoede neemt toe en de voedingsproducten van de Europese Gemeenschap worden steeds minder,daarom gaan onze vrijwilligers dagelijks de baan op om diverser warenhuizen en groente veilingen te bezoeken om voldoende te hebben voor al de gezinnen.Wij krijgen geen subsidies en rekenen op ieder van u om ons financieel te steunen zodat we de nodige voedingswaren kunnen aankopen (melk , meel, rijst,vis,vlees enz)

Bekijk dit goed doel