Kerstkriebels

Ten voordele van Pinocchio

Onze kleuterklasjes zijn helemaal in kerststemming en de juffen stellen hun deuren open voor het grote publiek. De turnzaal verandert in een gezellige kerstmarkt waar lekkers kan gegeten en gedronken worden! Dit alles aan 1 euro per consumptie. Vrije giften zijn uiteraard ook welkom!

Waarom dit goed doel?

Onze juf Julie is pleegmama van Melodie, een guitige meid die als kleuter verbrand werd door het vet van de frietketel. Vzw Pinocchio zet zich actief in om kinderen met brandwonden fijne momenten te laten beleven en met elkaar in contact te brengen. Wij zijn fan!

Pinocchio

Vzw Pinocchio is begaan met de belangen en het welzijn van kinderen en jongeren met brandwonden.
Onze doelstellingen zijn:
• Het ziekenhuisverblijf aangenamer maken door bijv. een wekelijks bezoek van een clown en een geschenkje te geven na de verzorging. Tevens beschikken we over vrijwilligers die de kinderen 24/24 kunnen bijstaan.
• Financiële ondersteuning bieden aan de ouders voor onkosten die niet vergoed worden door de mutualiteit: drukkledij, hydraterende en zonnecrèmes, transportkosten, thermale kuren, ...
• Jaarlijks een thermaal kuurkamp in Spa organiseren, een re-integratiekamp en diverse activiteiten voor jongeren vanaf 16 jaar.
• Informatiesessies in scholen en uitbaten van infostanden.

Bekijk dit goed doel