Kerstknutselen

Ten voordele van ArtMuze vzw

een hele dag kunnen kinderen kerstversiering komen knutselen met stof, wol, vilt,... er is ook warme chocolademelk, koffie, thee en verschillende soorten gebak.

Waarom dit goed doel?

Dit is de vzw van mijn goede vriendin Katrien. Ze zet zich met hart en ziel in voor ArtMuze en dat verdient een steuntje in de rug!

ArtMuze vzw

ArtMuze vzw gebruikt muziek om kinderen met een beperking (fysiek, mentaal, neurologisch) sterker te laten worden in hun eigen ritme! Wij vertrekken steeds vanuit jouw sterktes en jouw doelstellingen en niet vanuit jouw beperking. Een multidisciplinair team werkt een individueel traject uit op jouw maat! Muziek vervangt geen andere therapieën, maar doet alles sneller en beter in elkaar passen. We geven onze sessies samen met de betrokken therapeut(en) individueel of in groepjes. “Normaal gezien houdt Jannes niet langer dan een paar seconden iets vast. Met de boomwhackers heeft Jannes ruim een kwartier mee getikt en genoten van de muziek en de sfeer.” (Mats, papa van Jannes , 11 jaar, met een hersenletsel waardoor hij in een rolstoel zit). ArtMuze vzw is het verhaal van Katrien De Meersman die zelf twee grote fysieke uitdagingen heeft en tot vandaag nog de kracht van muziek gebruikt om sterker te worden in haar eigen ritme. Lees de vele andere getuigenissen en alle info op onze site!

Bekijk dit goed doel