Kerstkaartenverkoop / Warmste Rivo Torto

Ten voordele van Stichting Pelicano

Samen met de leden en de animatoren van de Jeugd-en Jongerenwerking Heuvelland zetten we ons in voor stichting Pelicano. Dit doen we door het verkopen van kerstkaarten, die door één van onze eigen jongeren werd ontworpen. De kerstkaarten zijn niet enkel verkrijgbaar bij onze leden, maar ook online te bestellen via:
http://bit.ly/38iMNuq

Daarnaast organiseren we naar jaarlijkse gewoonte voor onze eigen leden (en ex-leden) ook 'De Warmste Rivo Torto'. In ons eigen jongerenhuis (genaamd Rivo Torto) organiseren we verschillende activiteiten en voorzien we verschillende standjes met Foods en Drinks. De opbrengst van deze activiteiten en standjes, gaan eveneens naar Stichting Pelicano.

Waarom dit goed doel?

Samen met alle jongeren van de Jeugd- en Jongerenwerking Heuvelland dragen we graag ons steentje bij aan een warme samenleving. Onder het motto 'Iedereen zorgt voor iedereen' willen we dan ook ons warm hart tonen en zetten we de opbrengst van onze acties in voor het bestrijden van de Belgische Kinderarmoede.

Stichting Pelicano

Stichting Pelicano strijdt duurzaam tegen Belgische kinderarmoede. We voorzien concrete hulp voor onze Pelicanokinderen. Met jouw steun bekostigen we de basisbehoeften van kinderen die in armoede leven. We zorgen ervoor dat elk kind gelijke kansen krijgt, want daar heeft iedereen recht op. Voldoende voeding en in goede omstandigheden kunnen opgroeien is het minimum. We steunen het kind tot hij of zij afstudeert. Op deze duurzame manier doorbreken we de vicieuze cirkel en creëren we echte toekomstkansen. Via onze zorgpartners steunen we momenteel meer dan 800 kinderen. Zij kennen de situatie en ontvangen de financiële ondersteuning voor het kind, niet de ouders. De Stichting Pelicano staat onder de Hoge Bescherming van H.K.H. Prinses Astrid.
www.pelicano.be

Bekijk dit goed doel