Kerstkaartentombola for life

Ten voordele van vzw Mekanders

Tijdens ons jaarlijks sintfeest verkopen we kerstkaarten aan 1 euro, die onze kinderen in de opvang gemaakt hebben. Onze kinderopvang werkt samen met vzw Mekanders in het kader van begeleid werken, het is een organisatie die we een warm hart toedragen en hiervoor zetten we ons graag in.

Waarom dit goed doel?

Wij werken samen met vzw Mekanders in het kader van begeleid werken. Daarnaast heeft vzw Mekanders ook een mooi project in ons dorp Tel-oor.

vzw Mekanders

Vzw Mekanders, als het verschil niet scheelt. De naam typeert het Kempisch, warm karakter van de organisatie. Iedereen is anders. Iedereen telt mee. Het verschil maakt ons sterk en ons werk boeiend. Vzw Mekanders vangt kinderen, jongeren en volwassenen met een mentale/meervoudige beperking op in verschillende kleinschalige lokale voorzieningen in Dessel, Arendonk, Turnhout, Ravels, Merksplas en Hoogstraten.
Onze opvang gaat van zinvolle dagbesteding, wonen in een woonhuis, begeleid werken en wonen, ontmoeting van andere mensen met een beperking tot koken in ons sociaal restaurant en vakantieopvang voor kinderen met een beperking. De mobiele begeleiding besteedt extra aandacht aan mensen met autisme en niet aangeboren hersenletsel. Onze afdelingen: Beukenhof, De Boomgaard, De Bosschen, De Hei, De Villa, HoogMark, ’t Vonderke, Dienst Vrije Tijd, Markdal, De Rusthuif, Sociaal restaurant AC, ’t Huizeken, 2 Mobiele teams, Team begeleid werken, Vakantieopvang kinderen, Project Tel-Oor.

Bekijk dit goed doel