Kerstkaarten voor TUKI

Ten voordele van TUKI vzw

Voor deze actie slaan Seculux, Osence en TUKI de handen in elkaar.

Het marketing- en communicatiebureau Osence creëerde 2 prachtige ontwerpen van kerstkaartjes waar het vosje van TUKI centraal staat. Het doosje waarin de kaartjes te koop zijn, werd ook door Osence ontworpen.

De kaartjes worden door heel het team van Seculux, gespecialiseerd in alles wat met automatisering heeft te maken aangeboden.

Ook kan je de kaartjes rechtstreeks bij Osence en TUKI vzw aankopen.
Dat kan via: https://www.osence.com/tuki-kerstkaartjes/

Waarom dit goed doel?

TUKI biedt steun aan gezinnen waarvan een kind een levensbedreigende ziekte heeft.

Ouders worden via ziekenhuizen naar TUKI vzw doorverwezen voor heel uiteenlopende vragen.
Zo geeft TUKI bijvoorbeeld financiële steun bij de niet-terugbetaalde verblijfs- en verplaatsingskosten bij buitenlandse behandelingen of bij niet-terugbetaalde medicatie die voorgeschreven wordt door een arts.

Daarnaast geeft TUKI ook juridisch steun en helpt de organisatie ouders bij het ontwarren van het administratief kluwen van het ziekenhuis, de ziekenfondsen en de hospitalisatie.

Ook voor emotionele steun kunnen ouders bij de organisatie terecht.

Ten slotte komen ouders vaak met heel praktisch vragen bij TUKI terecht. Zo zal TUKI bijvoorbeeld de hulp van een tolk inschakelen tijdens een intakegesprek in een buitenlands ziekenhuis of een gepast langdurig verblijf in het buitenland voorzien.

TUKI vzw

TUKI is een non-profit organisatie die gezinnen waarvan een kind een levensbedreigende ziekte heeft ondersteunt op emotioneel, financieel, praktisch, administratief en juridisch vlak.

TUKI biedt ondersteuning tijdens behandelingen in Belgische ziekenhuizen maar ook als gezinnen door hun behandelende arts worden doorverwezen naar een behandeling of klinische studie in het buitenland.

Het woord TUKI is Fins voor steun, en dat is wat TUKI wil bieden in de breedste zin van het woord.

'Voor De Warmste Week 2019 werkt TUKI samen met TeamPia. Dankzij de massale media-aandacht en de spectaculaire sms-actie hebben de ouders van Pia het geld kunnen inzamelen voor het dure en niet-terugbetaalde geneesmiddel van hun dochtertje Pia.
Nu wil TeamPia met hun eigen vzw alle andere kinderen met een levensbedreigende spierziekte verder helpen. Acties voor TeamPia kunnen deelnemen aan De Warmste Week via TUKI. Registreren kan via TUKI, maar voeg dan zeker TUKI4TeamPia toe aan je actie!'

Bekijk dit goed doel

Video's