KerstCorrida

Ten voordele van Monnikenheide

KerstCorridaten voordele van het goede doel
zondag 22 december
Onze KerstCorrida is reeds een jarenlange traditie. In de loop der jaren wijzigde de locatie wel enkele keren, maar aan de succesformule werd niet teveel gesleuteld.

Dit jaar bieden wij een gewijzigd parcours en gaat de volledige opbrengst naar een organisatie voor het goede doel.

ZWAT organiseert zijn KerstCorrida in het kader van de ‘De Warmste Week’. ZWAT loopt samen met veel sportievelingen ten voordele van Monnikenheide . Een zorgcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking.Er wordt van start gegaan om 14h00 met de MLSO Kidsrun (ca. 600m) (MLSO = Maatschappij Linkerscheldeoever). De Memorial Herwin Puls: wedstrijdloop over 5km en 10km start om 14h15.

Inschrijvingen en start van de wedstrijd op de atletiekpiste van Burcht, Heirbaan 78, 2070 Burcht (Zwijndrecht).

Waarom dit goed doel?

Uitmuntende dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking

Monnikenheide

Monnikenheide biedt al meer dan 45 jaar warme en professionele ondersteuning aan mensen met een beperking. Door optimaal rekening te houden met hun eigen mogelijkheden en door hen te omringen met de juiste zorg, begeleiding en infrastructuur kunnen mensen met een verstandelijke beperking zich volwaardig en geïntegreerd in de maatschappij ontplooien.
Monnikenheide zorgt voor een gedifferentieerd aanbod op het vlak van wonen, dagbesteding en begeleiding aan meer dan 200 mensen met een beperking in diverse werkvormen.

Bekijk dit goed doel