Kerstcafé 4 Caro

Ten voordele van Mucovereniging

Op 14 december 2019 rijdt er een verlichte tractorenstoet door de straten van Geel. Deze stoet passeert ook altijd onze straat. Vermits er elk jaar heel wat toeschouwers staan gaan we dit jaar speciaal voor Caroline een Kerstcafé openen. We gaan warme dranken, soep, jeneverkes, cake, wafels, ... verkopen waarvan de opbrengst naar de Mucovereniging zal gaan.

Waarom dit goed doel?

De meter van Rome, één van onze zoontjes lijdt al haar hele leven aan deze vreselijke ziekte. Al sinds 3 juli ligt zij in het ziekenhuis na een long- en levertransplantatie. We maken kleine stapjes vooruit, maar helaas is het einde nog niet in zicht. Om haar een extra hart onder de riem te steken gaan we deze actie ondernemen. Rome zou het dus heel fijn vinden om op deze manier een extra persoonlijk steentje te kunnen bijdrage!

Mucovereniging

De Mucovereniging vzw is een vereniging van en voor mensen met mucoviscidose en hun families. Samen met de families, mucocentra en zorgverstrekkers zetten wij ons in voor een beter, langer en gelukkiger leven voor alle mensen met muco in ons land. Onze eerste prioriteit is dan ook de 1275 kinderen, jongeren en volwassenen met muco in ons land bij te staan in hun dagelijkse strijd tegen de ziekte. Dit kan enkel dankzij jouw steun!

Bekijk dit goed doel