Kerstcadeaus voor hond, kat of konijn

Ten voordele van ALS Liga

Ben je op zoek naar een cadeautje voor je hond of voor die kattenlievende vriendin? Heeft je konijn ook wel een feestelijke snack verdiend? Of heb je gewoon een groot hart en wil je het goede doel steunen?
Neem dan zeker eens een kijkje in onze kerstboom voor een leuk cadeautje voor uw hond, uw kat of uw konijn. De opbrengst gaat dit jaar naar de ALS-Liga: een hart onder de riem voor de vele geziennen - die ver van huis, maar soms ook akelig dichtbij - hierdoor getroffen worden.

Waarom dit goed doel?

We hebben van akelig dichtbij meegemaakt wat deze ziekte kan aanrichten, toen klasgenootjes van de kinderen van An hun papa verloren aan de gevolgen van ALS. Met deze actie willen we onze steun betuigen aan de achtergebleven familie.
Bert, het ga je goed daarboven!

ALS Liga

ALS is een progressieve, dodelijke ziekte waarbij de motorische zenuwcellen wegvallen en verlamming intreedt. Ook de functies van spraak, slikken en ademen worden aangetast. Na de diagnose leeft de patiënt gemiddeld 33 maand.

De levenskwaliteit van ALS patiënten (pALS) zo optimaal mogelijk houden en wetenschappelijk onderzoek stimuleren zijn prioriteiten van de ALS Liga. De ALS Liga stelt gratis hoogtechnologische hulpmiddelen ter beschikking om problemen met communicatie en mobiliteit van ALS patiënten op te vangen. Daarnaast informeert de ALS Liga pALS en familieleden over het mogelijke verloop van ALS en verstrekt psychosociale ondersteuning.

Bekijk dit goed doel