Kerst-ko(u)sy 4 life

Ten voordele van Revalidatie & MS Centrum

We maken met de collega's mooie zelfgemaakte kerst sokken om op hangen als decoratie.
Er zijn grote en kleine sokken in verschillende kleuren.
Kom langs aan het onthaal van het Maria Ziekenhuis Noord Limburg of aan het onthaal van het Revalidatie en MS-Centrum beide in Pelt dan kan je zien welke leuke sokken we hebben.

Waarom dit goed doel?

We staan dagelijks in contact met de patiënten en willen graag een steentje bijdragen. Om zo weer iets extra te kunnen verwezenlijken waar de patiënten iets aan hebben.
Zo willen we dit jaar centjes bij elkaar krijgen voor een zonneluifel in de patiënten binnentuin, zodat ze ook met mooi weer in de binnentuin kunnen vertoeven.
Tevens willen we onze collega's van het Maria Ziekenhuis Noord Limburg en de collega's van de dienst vrije tijd bedanken, daar ze meewerken met ons project. Dikke Duim

Revalidatie & MS Centrum

Multiple sclerose (MS) is een aandoening van het centraal zenuwstelsel bij jong volwassenen. Deze ongeneeslijke ziekte leidt uiteindelijk tot verlammingsverschijnselen en treft meer dan 10.000 personen in Vlaanderen. Het Revalidatie & MS Centrum Overpelt (MSREVA) is gekend om zijn expertise in de zorg, behandeling en begeleiding van personen met MS. Een uniek gegeven binnen MSREVA is ongetwijfeld de multidisciplinaire raadpleging (MDR). Naast de diagnostische en therapeutische aanpak is er vaak nood aan ondersteuning op maatschappelijk en psychologisch vlak. Via MDR worden al die facetten aangesproken. Helaas wordt dit zorgaanbod nog niet vergoed.

Bekijk dit goed doel