kerst- en winterverhalen

Ten voordele van Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen Gent/Roeselare

Op zaterdag 14 december om 16u30 brengen Monique Vanhee en Koen Demuynck winterse vertellingen in de K-Trolle - Scharestraat 18 - 8800 Roeselare.

Monique Vanhee neemt je mee op een betoverende reis in haar mijmeringen over feestmalen en nieuwjaarsbrieven.
Koen Demuynck schudt briljante verhalen uit zijn mouw en neemt je als argeloze luisteraar mee van de ene verassende wending naar de andere.

Tijdens de warmste week zullen we op de vertellingen 'met de hoed rondgaan'. Het publiek kan een vrije bijdrage doen in een box aan de uitgang tvv van het Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen.

Waarom dit goed doel?

Verhalen zijn een veilige haven. Verhalen bieden een houvast en een leidraad voor je verdere reis.
Het Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen is ook zo'n veilige haven. Mensen met allerhande problemen kunnen er even op adem komen. Je krijgt er advies en wordt er verder geholpen. Dat is van onschatbare waarde. Daarom kiezen wij voor dit goede doel.

Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen Gent/Roeselare

Binnen het COS richten we ons op baby's en jonge kinderen uit West- en Oost-Vlaanderen. Mensen kunnen bij ons terecht met allerhande problemen zoals een vertraagde taal- of motorische ontwikkeling, gedragsproblemen, sociale problemen, hyperactiviteit,... We zijn gespecialiseerd in jonge kinderen zoals prematuur geboren kinderen, kinderen met genetische syndromen zoals Down-syndroom,... Na multidisciplinair diagnostisch onderzoek maken we het gezin en alle betrokkenen wegwijs in het hulpverleningslandschap met een advies tot begeleiding of therapeutische ondersteuning op maat. Indien aangewezen volgen we de ontwikkeling van de kinderen ook de komende jaren mee op.

Bekijk dit goed doel