Keerbergen geeft!

Ten voordele van Met Lege Handen VZW

De gemeente Keerbergen ondersteunt twee Keerbergse doelen tijdens De Warmste Week: Huntington Liga en Met Lege Handen vzw. Deze goede doelen werden door het publiek gekozen tijdens een brainstormsessie in GC Den Bussel. Tijdens onze Warmste Week, 'Keerbergen geeft!', organiseren we onder andere een 'warme' winterbar, optredens, een spelletjesnamiddag, een danscafé en een veiling. Ook de lokale handelaars springen op de kar en verkopen de producten (blikjes vergeet-me-nietjes en snoepzakjes) van Grietje Aerts (Huntington Liga) en Kate Vercaeren (Met Lege Handen vzw). Op vrijdag 20 december overhandigen we de cheque aan onze twee goede doelen.

Waarom dit goed doel?

De gemeente Keerbergen ondersteunt twee Keerbergse doelen tijdens De Warmste Week: Huntington Liga en Met Lege Handen vzw. Deze goede doelen werden door het publiek gekozen tijdens een brainstormsessie in GC Den Bussel.

Met Lege Handen VZW

Met Lege Handen is een zelfhulpgroep voor ouders van een overleden baby. Om de 6 weken zijn er praatgroepen waar ouders terecht kunnen om te praten met lotgenoten samen te rouwen. Elk jaar is er een herdenkingsviering en een wandeling. We geven getuigenissen in ziekenhuizen om met onze ervaringen de zorgverleners te helpen de juiste begeleiding aan te bieden.

Bekijk dit goed doel