Kattentrimmen en kattenkoers for life

Ten voordele van 't Kattenkwaad Vzw

Neen neen , met kattenkoers gaan we geen katten laten lopen voor een medaille,ik maak een fietstocht van +/-140 km en vraag sponsoring per km t.v.v. kattenasielen Hoop voor zwervertjes Ingelmunster, ’t Kattenkwaad Izegem. Een voorbeeldje, iemand die 0,05€/km geeft komt aan een bedrag van 7€. Stuur een pb’tje op de FB-pagina van Chat-ki of een WhatsApp’je of sms’je naar +32 473 41 72 12 dan geef ik het rekeningnummer door waar je kan storten. Storm of regen houdt ons niet tegen, of toch een beetje, we hebben 12 en 14 november alvast in onze agenda genoteerd om de uitdaging aan te gaan.
Met kattentrimmen for life kom ik met Caroline Leeman van My happy Cat graag bij je langs om de vacht van je kat te verzorgen, je kunt op de website www.myhappycat.be meer te weten komen over wat het inhoudt en de prijzen. We geven 10% per getrimde kat aan Music For Life.

Waarom dit goed doel?

Het is een niet-gesubsidieerd erkend asiel die voornamelijk zwerfkatten/kittens opneemt die vaak in grotere asielen geen kans maken wegens te wild, te ziek, te veel werk aan zoals papflessers, gehandicapt....enz. Ze hanteren dan ook een no-kill-beleid en geven dan ook ieder opgenomen dier een tweede kans en zorgen voor een nieuw gouden mandje.Ze socialiseren ze, behandelen ze en brengen ze groot (papflessers) en zetten hen volledig in orde om ter adoptie aan te bieden.

't Kattenkwaad Vzw

Wij zijn een niet gesubsidieerd erkend asiel die voornamelijk zwerfkatten/kittens opneemt die vaak in grotere asielen geen kans maken wegens te wild, te ziek, te veel werk aan zoals papflessers, gehandicapt....enz. Wij hanteren dan ook een NO KILL beleid en geven dan ook ieder opgenomen dier een tweede kans en zorgen voor een nieuw gouden mandje.
We socialiseren ze behandelen ze en brengen ze groot (papflessers) en zetten hen volledig in orde om ter adoptie aan te bieden. Daar wij geen subsidies ontvangen is iedere euro heel welkom om onze werking verder te kunnen zetten.

Bekijk dit goed doel