Kattentongen for life

Ten voordele van OZC Sint-Vincentius

Samen met onze bewoners gaan wij op verschillende kerstmarkten staan in onze buurt. Wij verkopen kattentongen, warme drankjes, snoepzakjes, kerstkaartjes... Deze zijn allemaal eigen creaties van onze bewoners die gemaakt zijn binnen de therapie├źn met de ergotherapeuten en de logopedisten.
Met de opbrengst willen wij graag een extraatje aankopen om de zintuiglijke beleving van onze bewoners te stimuleren binnen de gangen van het OZC.

Waarom dit goed doel?

Wij willen graag het leven van mensen met een verstandelijke beperking wat rooskleuriger maken. Daarom zouden wij graag een extraatje voorzien om de zintuiglijke beleving van de bewoners binnen het OZC wat aangenamer te maken.

OZC Sint-Vincentius

Een beperking is niet meer dan de begrenzing van een mogelijkheid. Vanuit die overtuiging voorziet Ondersteunings- en Zorgcentrum Sint-Vincentius in aangepaste begeleiding en woonondersteuning voor personen met een verstandelijke beperking. In dialoog met alle betrokkenen zoeken we naar het beste antwoord op een specifieke zorgvraag. We focussen daarbij op de mogelijkheden van onze bewoners en grijpen elke kans aan om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Een duwtje in de rug is welkom, om onze bewoners de extraatjes te kunnen bieden die het leven zo mooi maken.

Bekijk dit goed doel