Karaoke for life

Ten voordele van Vestiging De Bolster

Kluts je stembanden door elkaar en oefen nog snel de lyrics van je favoriete band, want op zaterdag 23 november kan je komen zingen op onze Karaoke for life. Wil je scoren met ABBA of tover je tien euro uit je zak voor Gers Pardoel? Alles kan, van een duet met je favoriete collega tot een schlager voor je lief. Samen met onder meer Dominique Van Malder en Joris Hessels van Radio Gaga, Tania Van der Sanden en Lucas Van den Eynden zingen we de hele avond de centen aan elkaar.

Hoe gaan we dat doen? We vragen een inkomprijs van 10 euro en per liedje doe je ook nog een duit in het zakje. Hoe groot die duit is, mag je zelf bepalen, maar voor het goede doel verwachten we uiteraard een extra inspanning. Verder schenken wij de opbrengst van onze bar die avond aan De Warmste Week en staat onze Spaarpot for life in de foyer.
De opbrengst van de avond gaat naar De Bolster, waarmee we al jaren ons sociaal-artistiek project realiseren.

Waarom dit goed doel?

Bij Theater Antigone werken we al jaren samen met De Bolster voor ons sociaal-artistiek project, waarbij we met een grote groep mensen een professionele theatervoorstelling maken. De deelnemers komen uit alle hoeken van de samenleving en onder meer ook uit De Bolster.
De Bolster verricht zeer mooi en noodzakelijk werk voor mensen die het minder gemakkelijk hebben in het leven. Vanuit een creatieve, krachtgerichte werking helpen zij kwetsbare mensen opnieuw maatschappelijk te integreren, hen sterker te maken en te activeren en hun zelfwaarde te verhogen. Met ons theaterproject helpen we die deelnemers in de weg naar herstel en werken we vanuit hun krachten en talenten. Met onze Karaoke for life willen we De Bolster nu ook financieel een duwtje in de rug geven.

Vestiging De Bolster

Het trACee is een activiteitencentrum voor mensen met een psycho-sociale kwetsbaarheid. Ze bieden dagelijks activiteiten aan mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dagelijks wordt er gekookt met verse producten die geschonken worden door de Voedselbank en W13, er is een semi-industrieel atelier, crea atelier, vormingen, ..... Een team van 4 begeleiders staat dagelijks klaar om alle doelgroepmedewerkers op te vangen en te ondersteunen waar nodig.

Bekijk dit goed doel